Logo

Κατάληψη αντιεξουσιαστών στην Ελληνοαμερικανική Ένωση [φωτο]



 
 

antieksousiastes ellhnoamerikanikh enwsh2 26-9-2016Ομάδα αντιεξουσιαστών αποτελούμενη από περίπου δεκαπέντε άτομα, γύρω στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας πραγματοποίησε σμβολική κατάληψη στα γραφεία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που βρίσκονται στην οδό Μασσαλίας 22 στο Κολωνάκι. εισέβαλε γύρω στις οκτώ το πρωί στα γραφεία της...

Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην οδό Μασσαλίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό που γράφει «Αλληλεγγύη στον αγώνα  ενάντια στη σκλαβιά των κρατουμένων στις φυλακές των ΗΠΑ».

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ακροβολίστηκαν εξωτερικά του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται η Ελληνοαμερικανική Ένωση, ενώ οι αντιεξουσιστές αποχώρησαν λίγο μετά τις 09:00. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε 20 προσαγωγές. 

Για την κινητοποίηση αυτή αναρτήθηκε στο  athens.intymedia σχετική φωτογραφία και κείμενο στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

Καταλάβαμε την ελληνοαμερικάνικη ένωση σε αλληλεγγύη με των αγώνα των κρατουμένων ενάντια στη σκλαβιά στις φυλακές των Ηπα. Διας μπλέδες και ζήτα έχουν γεμίσει τον δρόμο».

antieksousiastes ellhnoamerikanikh enwsh 26-9-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά