Logo

Θεσσαλονίκη: Είχαν στήσει οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ηρωίνης [φωτο]



 
 

narkwtikaΑστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις ημεδαπούς που είχαν μεταξύ τους συγγενική σχέση και είχαν στήσει οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, για την υπόθεση συνελήφθησαν ο σύζυγος 22 η σύζυγος 20 ετών...

ένας 18χρονος (αδερφός της 20χρονης) και μία 39χρονη (μητριά τους).

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους βρέθηκαν σε διάφορους χώρους και κατασχέθηκαν 13 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 830,9 γραμμαρίων 11 από αυτά βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρυπτή σε ηλεκτρική συσκευή, δέμα κάνναβης βάρους 95 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 5.995 ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών 3 ζυγαριές ακριβείας και 9 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επιπλέον, οι συλληφθέντες λάμβαναν μέτρα επιτήρησης του εξωτερικού χώρου της οικίας τους, όπου είχαν εγκαταστήσει σύστημα βιντεοεπιτήρησης, αποτελούμενο από τέσσερις κάμερες και κεντρική μονάδα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και μαζί με αυτή οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθούν.

narkwtika-1-10-2016

 

narkwtika2-1-10-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-10-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά