Logo

Χειροπέδες σε 49χρονο "τσαντάκια" που έστειλε οκτώ γυναίκες στο νοσοκομείο



 
 

arpagh tsantas 3-10-2016Ένας 49χρονος άνδρας συνελήφθη για αρπαγές τσαντών με τη χρήση βίας, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 29χρονος Πακιστανός ως κλεπταποδόχος. Η σύλληψη του 49χρονου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη το πρωί στο Περιστέρι, μετά από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος...

Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, πραγματοποίησε πολύμηνη έρευνα.

Σκοπός της έρευνας ήταν να εντοπιστεί ο άνδρας, ο οποίος από τις αρχές του τρέχοντος έτους, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, προέβαινε στην αφαίρεση γυναικείων τσαντών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Κατά την διάρκεια της έρευνας, αξιοποιήθηκε όλο το προανακριτικό υλικό και ταυτοποιήθηκε ο 49χρονος ως ο δράστης των παραπάνω πράξεων και στη συνέχεια συνελήφθη.

Ειδικότερα, ο 49χρονος προσέγγιζε γυναίκες σε στενούς δρόμους και αφαιρούσε τις τσάντες που είχαν στην κατοχή τους, ασκώντας τους παράλληλα σωματική βία, που σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούσε τον τραυματισμό τους λόγω της πτώσης τους στο οδόστρωμα. Σε οκτώ, μάλιστα, περιπτώσεις τα θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Από την έρευνα, που έγινε στο σπίτι του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα πέντε ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες ως μέσα διάπραξης των ληστειών. Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 34 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και 4 απόπειρες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο δράστης είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ενώ επιπλέον εξακριβώθηκε ότι μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα διέθετε προς πώληση στον 29χρονο Πακιστανό, που αναζητείται.

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, όπου ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-10-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά