Logo

Αστυνομική επιχείρηση για τον τερματισμό της κατάληψης στον Βοτανικό [βίντεο]



 
 

votanikos 4-11-2016Επιχείρηση για τον τερματισμό της κατάληψης στον χώρο που προορίζεται για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό, πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε στο σημείο στις 6:00 το πρωί και κάλεσαν τους καταληψίες να εκκενώσουν...

τον χώρο.

Δεκαπέντε άτομα που βρίσκονταν στον χώρο απομακρύνθηκαν χωρίς να προβάλουν αντίσταση και προσήχθησαν από την αστυνομία στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, φωτοβολίδες, ναυτικές φωτοβολίδες και ασυρμάτους.

Νωρίτερα, στον χώρο που εκκενώθηκε, πήγαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Υπενθυμίζεται, ότι οι καταληψίες είχαν εγκατασταθεί στο σημείο υπό το πρόσχημα της φιλοξενίας αστέγων, αποκαλώντας τον χώρο «Hotspot για Έλληνες». Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μέλη συλλόγου που φέρεται να είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της ανέγερσης τεμένους.

Χθες, ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης είχε καλέσει την κεντρική διοίκηση «να πράξει τα δέοντα», τονίζοντας πως το μουσουλμανικό τέμενος πρέπει να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατόν.

 


 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-11-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά