Logo

Συνελήφθη 24χρονος που κατείχε 6.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας



 
 

paidikh-pornografiaΑστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, εντόπισαν και συνέλαβαν επ' αυτοφώρω σε περιοχή της Θράκης έναν 24χρονο ημεδαπό να διαμοιράζει υλικό πορνογραφίας ανηλίκων σε χρήστες του εξωτερικού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.000 αρχεία με ανάλογο περιεχόμενο...

Στη συνέχεια, διενεργήθηκαν ακόμη 8 έρευνες και κατασχέθηκαν συνολικά 6 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, τάμπλετ, 2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 3 σκληροί δίσκοι και 3 συσκευές αποθήκευσης USB.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα - για τα αδικήματα της κατοχής, προσφοράς και διάθεσης, μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, υλικού πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια και πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με σκοπό να ταυτοποιηθούν οι χρήστες του εξωτερικού, στους οποίους ο 24χρονος διαμοίραζε το επίμαχο υλικό και να ενημερωθούν οι αλλοδαπές διωκτικές αρχές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-11-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά