Logo

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ



 
 

dolofonia-lamiaΟμολόγησε ο άντρας που είχε προσαχθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία. "Ναι εγώ την σκότωσα" είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που από χθες το μεσημέρι ανακρίνονταν ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 45χρονης. Η διαδικασία της ανάκρισης...

δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα.

Ωστόσο. η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον αναγκάστηκε να ομολογήσει. Ωστόσο, δεν ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημα.

Στις 3:00 τα ξημερώματα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, στη Λαμία Φθιώτιδας

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ανθρωποκτονία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, στη Λαμία Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, η 45χρονη την περασμένη Τετάρτη (28-12-2016) το πρωί, βρέθηκε νεκρή εντός της οικία της και όπως διαπιστώθηκε έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο (σχετικό το από 28-12-2016 Δελτίο Τύπου).

Διενεργήθηκε αυτοψία και διεξοδική εξερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και αξιοποίησης του προανακριτικού υλικού, αναζητήθηκε ένας 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (30-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Ευρυτανίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας και προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και σήμερα (31-12-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης του κ. αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας.»

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-12-2016 από directNEWS.gr πηγή:lamiastar.gr


Τελευταία Αστυνομικά