Logo

Στο νοσοκομείο η Ρούπα και η 25χρονη συνεργός της-Τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής στη γιάφκα της Ηλιούπολης



 
 

roupa athanasopoulou 8-1-2017Συμπτώματα εξουθένωσης εμφανίζουν, λόγω της απεργίας πείνας και δίψας που πραγματοποιούν, η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη φοιτήτρια, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και για το λόγο αυτό μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου δηλώνει ότι σκέκεται δίπλα στον αγώνα...

που δίνουν για το παιδί τους η Πόλα Ρούπα και ο  Νίκος Μαζιώτης. Για το λόγο αυτό έχει κατέλθει  και η ίδια σε απεργία πείνας και δίψας έως ότου οι αρχές δώσουν την επιμέλεια του 6χρονου γιου των δύο ηγετικών στελεχών του Επαναστατικού Αγώνα στη μητέρα και στην αδερφή της Ρούπα.

Στο μεταξύ, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου βρήκε στο σπίτι της Ηλιούπολης δύο πολεμικά τυφέκια, δύο πυροβόλα όπλα - πιστόλια, τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.

Αναλυτικότερα, η ΕΛ.ΑΣ στην ανακοίνωσή της για τα ευρήματα αναφέρει τα εξής: 

Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Παναγιώτας Ρούπα και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

- Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δύο πολεμικά τυφέκια,

δύο πυροβόλα όπλα - πιστόλια,

τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και

φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.

- Πλησίον της οικίας στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

- Και στις δύο παραπάνω οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά.

Όλα τα παραπάνω κατασχεθέντα έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι έρευνες στις παραπάνω οικίες συνεχίζονται.

Επίσης, σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε χώρο σε περιοχή της Αττικής.

Βρήκαν και το εξοχικό 

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με τη βοήθεια των πλαστών ταυτοτήτων που έδωσε το Σάββατο στη δημοσιότητα, εντόπισε και Εξοχικό στον Ωρωπό που είχε νοικιάσει η Πόλα Ρούπα πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είπε πως  η τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί η Ρούπα ήταν πριν από ένα χρόνο. Πρόκειται για το εξοχικό, το οποίο επισκεπτόταν μαζί με το παιδί της.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως μέσα στο σπίτι  βρέθηκαν μόνο παιχνίδια.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά