Logo

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες - Βρέθηκαν στο σπίτι τους 20 κιλά ηρωίνης



 
 

hrwinhΤρεις γυναίκες ηλικίας 48, 24 και 37 ετών (μητέρα, κόρη και ανιψιά αντίστοιχα) συνελήφθησαν γιατί στην οικία τους στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης είχαν κρύψει 20 κιλά ηρωίνης. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για την «οικογενειακή επιχείρηση» που είχαν στήσει οι συλληφθείσες...

και την Πέμπτη έγινε έφοδος στο σπίτι φρούριο.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 39 δέματα με συνολικά 19 κιλά και 754 γραμμάρια ηρωίνης που προορίζονταν να διοχετευτούν σε πιάτσες του «λευκού θανάτου» της Θεσσαλονίκης.

Μάνα και κόρη κατηγορούνται ότι είχαν «πρωταγωνιστικό» ρόλο, καθώς από την Αστυνομία εκτιμάται ότι είχαν αναλάβει την παραλαβή, αποθήκευση, εμπορία και διακίνηση της ηρωίνης, χρησιμοποιώντας το σπίτι της 37χρονης ως «καβάτζα». Είναι χαρακτηριστικό ότι η οικία διέθετε υπερσύγχρονο σύστημα παρακολούθησης που κατέγραφε εξωτερικά και περιμετρικά κάθε κίνηση, έτσι ώστε να αποφευχθεί επικείμενος αστυνομικός έλεγχος.

Εκτός από την ηρωίνη, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 7.215 ευρώ, το οποίο εκτιμάται ότι συνδέεται με το εμπόριο ναρκωτικών, έξι κινητά τηλέφωνα, υπολογιστής-tablet, τρία βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων και πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας. Οι συλληφθείσες οδηγούνται στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ερευνάται πιθανή εμπλοκή κι άλλων ατόμων στην υπόθεση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά