Logo

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν και πουλούσαν ναρκωτικά



 
 

peripoliko2-10-2-2017Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών, σε περιοχές της Αργολίδας, της Αττικής και της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου...

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 16 άτομα, εκ των οποίων 12 Έλληνες, ηλικίας, από 27 έως 57 ετών, τρεις Αλβανούς, ηλικίας 20, 21 και 29 ετών, και μία 47χρονη Ρωσίδα, ενώ αναζητούν έναν 45χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δραστηριότητα των δύο εγκληματικών οργανώσεων είχε ξεκινήσει πριν από περίπου τέσσερις μήνες, ενώ για να αποπροσανατολίζουν τις έρευνες της Αστυνομίας, χρησιμοποιούσαν πολλές τηλεφωνικές συνδέσεις, που δεν ήταν δηλωμένες στα πραγματικά τους στοιχεία, αλλά σε στοιχεία άλλων, αλλοδαπών.

Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις, χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές συνδέσεις συγγενικών τους προσώπων, ενώ στις μεταξύ τους τηλεφωνικές συνομιλίες, επικοινωνούσαν με συνθηματικές εκφράσεις.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν ενάμισι κιλό κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ, πολλά κινητά τηλέφωνα, κ.α.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-2-2017 από directNEWS.gr πηγή: Ημερησία


Τελευταία Αστυνομικά