Logo

Έγκλημα στο Γέρακα: Ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν δολοφονηθεί ο αρχιμανδρίτης, Ιερόθεος Καμίτσης



 
 

iereas gerakas 14-2-2017Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του αρχιμανδρίτη, Ιερόθεου Καμίτση, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Γέρακα και συγκεκριμένα πάνω στο κρεβάτι του, δεμένος χειροπόδαρα, με κορδόνια στα χέρια και με το παντελόνι της πιζάμας στα πόδια (διαβάστε σχετικά εδώ). Σύμφωνα με την ιατροδικαστική...

έκθεση ο 47χρονος ιερέας ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν δολοφονηθεί. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι είχε σπασμένα πλευρά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, αρχικά επιχειρήθηκε ο στραγγαλισμός του αρχιμανδρίτη, αλλα επειδή εκείνος πρόβαλε αντίσταση, ο δράστης του προκάλεσε ασφυξία με το μαξιλάρι που βρέθηκε στο μπάνιο και φέρει ίχνη αίματος,

Από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του ιερέα, δεν προέκυψαν ίχνη παραβίασης της πόρτας του διαμερίσματος. Προφανώς ο αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Καμίσης άνοιξε μόνος του την πόρτα στον δολοφονόνο ή στους δολοφόνους του.

Τα μόνα ίχνη παραβίασης μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν σε ένα σκρίνιο από το οποίο εκτιμάται ότι κλάπηκαν κοσμήματα και ιερατικά σκεύη. 

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Αστνομικές πηγές τόνιζαν ότι όλα τα ευρήματα οδηγούν την έρευνα αναζήτησης του δράστη ή των δραστών στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον του 47χρονου ιερέα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η δολοφονία πρέπει να διαπράχθηκε το μεσημέρι μετά την επιστροφή του θύματος στο σπίτι του, αφού είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι του, ράτσας Μαλτέζ, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς μέσα στο διαμέρισμα να κάθεται στην άκρη του καναπέ φοβισμένο. 

Υπενθυμίζεται, ότι τον 47χρονο αρχιμανδρίτη βρήκε δολοφονημένο ένας άλλος ιερέας, ο οποίος είχε κλειδιά του σπιτιού του θύματος. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά