Logo

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Serial killer ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Κηφισιά;



 
 

dolofonia2-1-3-2017Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας ενός οδηγού ταξί στην Κηφισιά με μια σφαίρα στο κεφάλι. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται πολύ σοβαρά από την αστυνομία είναι να πρόκειται για κάποιον μανιακό ή εμμονικό με ψυχολογικά προβλήματα...

Το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται καθώς, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, ανάλογο περιστατικό, στην ίδια περιοχή, συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα.

Ειδικότερα, άγνωστος πυροβόλησε οδηγό ταξί, αλλά σε εκείνο το περιστατικό ο οδηγός επέζησε, αφού η σφαίρα τον τραυμάτισε ελαφρά στο λαιμό.

Η αστυνομία ερευνά εάν τα δύο περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ενώ αναμένεται να εξακριβωθεί εάν χρησιμοποιήθηκε το ίδιο όπλο.

Ο οδηγός που δολοφονήθηκε τα μεσάνυχτα ήταν 52 ετών, κάτοικος Νέας Ιωνίας και εργαζόταν στο ταξί τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι το θύμα εν κινήσει, στη δεξιά βρεγματική χώρα, με αποτέλεσμα η σφαίρα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα. Το ταξί κύλησε για λίγο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κι έτσι ακινητοποιήθηκε, στην συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Τότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέσα στο ταξί βρέθηκαν ένας κάλυκας και μια βολίδα πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος, τα οποία εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία. Σημειώνεται, τέλος, ότι στις τσέπες του θύματος βρέθηκαν χρήματα, αλλά οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-3-2017 από directNEWS.gr πηγή:Ημερησία


Τελευταία Αστυνομικά