Logo

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 48χρονη για εκβίαση και τοκογλυφία σε βάρος επιχειρηματία



 
 

tokoglyfoi2-4-3-2017Συνελήφθη την Παρασκευή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μία 48χρονη ημεδαπή η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον 44χρονο συνεργό της - ο οποίος αναζητείται - εκβίαζε και απειλούσε επιχειρηματία. Προηγήθηκε καταγγελία του παθόντα, σύμφωνα με την οποία οι προαναφερόμενοι, από τον Ιανουάριο του 2011...

έως τις 3 Μαρτίου 2017, μετερχόμενοι απειλές κατά της ζωής και της επιχείρησής του, απαιτούσαν την καταβολή τοκογλυφικών τόκων σε χρηματικά ποσά που είχε δανειστεί τμηματικά και διαδοχικά ο ίδιος από τον 44χρονο άντρα.

Η 48χρονη συνελήφθη αφού προσήλθε σε προκαθορισμένο ραντεβού, προκειμένου να παραλάβει χρηματικό ποσό που αξίωναν εκβιαστικά. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν αποσπάσει συνολικά από τον επιχειρηματία 64.500 ευρώ, ενώ απαιτούσαν επιπλέον 20.000.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 120.850 ευρώ και πλήθος συναλλαγματικών και ιδιωτικών συμφωνητικών.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου συνεργού της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά