Logo

Καστοριά: Αστυνομικός συνελήφθη για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί [βίντεο+φωτο]



 
 

leykh- astynomia 11-3-2017Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στη Λεύκη Καστοριάς, καθώς ως δράστης συνελήφθη και ανακρίντεται ένα άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, ένας αστυνομικός (ειδικός φρουρός) που υπηρετεί στις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ)...

Ο εν λόγω αστυνομικός στο παρελθόν  υπηρετούσε στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά, ενώ τις τελευταίες ώρες συμμετείχε και στις έρευνες της αστυνομίας για το δολοφόνο του ταξιτζή!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 30χρονος ειδικός φρουρός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, υποστηρίζοντας ότι είχαν διαφορές για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος αστυνομικός φέρεται να χρησιμοποίησε όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα και πυροβόλησε δύο φορές. Οι σφαίρες έπληξαν  το θύμα, που είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, η μία στο κεφάλι (κροταφική χώρα) και η άλλη στην πλάτη.  Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το θύμα χτυπήθηκε  από πίσω προς τα εμπρός.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε για τη σύλληψη του ειδικού φρουρού

«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια».

Όπως αναφέρει το alphahfm.gr, το θύμα βρέθηκε νεκρό σε ερημική περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς το βράδυ της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημικό σημείο, εκτός του επαρχιακού δρόμου Λεύκης-Κορομηλιάς, δίπλα στο ποτάμι. Το άψυχο σώμα του 52χρονου εντοπίστηκε σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο. 

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία, καθώς οι άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης ελέγχουν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του. Μάλιστα, για τη διευκόλυνση των ερευνών μεταφέρθηκαν στην Καστοριά γεννήτριες από το εγκληματολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στο σημείο, δεν βρέθηκε όπλο.

Η κάμερα "έδειξε" το δράστη 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν, ότι οι έρευνες οδήγησαν στον συγκεκριμένο ειδικό φρουρό χάρη στο υλικο από μία κάμερα ασφαλείας (σε περίπτερο) που υπάρχει κοντά στην πιάτσα των ταξί, όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα που οδηγούσε το θύμα. Στο βίντεο από αυτή την κάμερα εμφανίζεται ένας άνδρας να μπαίνει στο ταξί καά την κρίσιμη για το έγκλημα ώρα. Αστυνομικοί ανέλυσαν καρέ-καρέ τις εικόνες που έδειχνα το πρόσωπο του ανδρα που επιβιβάστηκε στο ταξί και έτσι προχώρησαν στη σύλληψη του αστυνομικού.

 leykh- astynomia2 11-3-2017

leykh- astynomia3a 11-3-2017

 

leykh- astynomia4 11-3-2017

leykh- astynomia5 11-3-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά