Logo

Ληστεία με όμηρο και πυροβολισμούς σε mini market στο Καματερό [βίντεο+ηχητικό]



 
 

astynomia peripoliko 11-3-2017Τον τρόμο σκόρπισε το απόγευμα του Σαββάτου ένοπλος ληστής ο οποίος εισέβαλε σε mini market, που βρίσκεται στην οδό Φυλής 205, στο Καματερό. Ο δράστης  μπήκε στο κατάστημα και επιχείρησε με την απειλή όπλου να αποσπάσει χρήματα από το ταμείο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία...

και ο ληστής, παίρνοντας όμηρο μία υπάλληλο του καταστήματος, πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά τραυματίζοντάς τον.

Σημειώνεται, ότι ο ληστής έχει συλληφθεί.

Λίγο αργότερα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό ντοκουμέντο που καταγραάφηκε λίγα λεπτά μετά την ένοπλη ληστεία στο mini market. 

Οι αστυνομικοί αμέσως μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με ψυχραιμία αλλά και με ανατριχιαστικό τρόπο ζητούν απεγνωσμένα από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης  ασθενοφόρο για τον βαριά τραυματισμένο ληστή, προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. 

Αυτό που συγκλονίζει είναι πως ο αστυνομικός που ανταπέδωσε τα πυρά στον δράστη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ακούγεται σοκαρισμένος. 

"Δεχθήκαμε Ε23 (πυροβολισμούς), δεν είχαμε άλλη επιλογή, μας σημάδευε με κάλυψη με όμηρο..." διαβιβάζει ο αστυνομικός προς το κέντρο, αφού έχει δεχθεί τα συγχαρητήρια από τον προϊστάμενο του τμήματος.

Ακούστε το ηχητικό από το policenews.eu :

Δείτε βίντεο ΄



ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά