Logo

Θεσσαλονίκη: Συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με τα ΜΑΤ στο Λευκό Πύργο - Χημικά και προσαγωγές [βίντεο+φωτο]



 
 

epeisodia leukospyrgos1 19-3-2017Επεισόδια χημικά, συγκρούσεις των ΜΑΤ με αντιεξουσιστές και διαπληκτισμοί των τελευταίων με εθνικιστές μετέτρεψαν την Κυριακή τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη σε πεδίο μάχης. Η περιοχή είχε χωριστεί στα δύο από νωρίς λόγω της συγκέντρωσης μελών εθνικιστικών οργανώσεων και της παράλληλης...

αντισυγκέντρωσης αντιεξουσιαστών στο ίδιο σημείο.

Τα σοβαρά επεισόδια στην περιοχή άρχισαν όταν ποδηλάτης κινούμενος προς τους αναρχικούς διαπληκτίστηκε με τους τελευταίους. Ο διαπληκτισμός, όπως αναφέρει το voria, ξεκίνησε λεκτικά ενώ σχεδόν αμέσως οι αντεξουσιαστές τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν. Τη στιγμή εκείνη  παρενέβησαν τα ΜΑΤ που απάντησαν με ρίψη χημικών και κροτίδων λάμψης.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο ποδηλάτης προέρχεται από τον χώρο των εθνικιστών ή δεν ανήκε σε καμία από τις δύο συγκεντρώσεις.

Στη συνέχεια, αστυνομία και αντιεξουσιαστές ξεκίνησαν ένα κυνηγητό στην περιοχή του Λευκού Πύργου και γύρω από το Βασιλικό Θέατρο, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη σε τέσσερις προσαγωγές.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι κλειστές παρέμειναν οι οδοί Παύλου Μελά, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Εθνικής αμύνης καθώς και η λεωφόρος Νίκης.

epeisodia leukospyrgos2 19-3-2017

 epeisodia leukospyrgos3 19-3-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά