Logo

Εντοπισμός οκτώ ύποπτων δεμάτων στα ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι



 
 

elta kryoneri 20-3-2017Η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε τη Δευτέρα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι και κατέσχεσε οκτώ ύποπτα δέματα με αποδέκτες πρόσωπα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ήταν οι παραλήπτες των δεμάτων τα οποία, όπως εκτιμάται, είναι παγιδευμένα...

Για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και της αντιτρομοκρατικής. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι τα νέα ευρήματα των Ελληνικών αρχών έρχονται λίγες ημέρες μετά τα δύο παγιδευμένα δέματα που στάλθηκαν στο Γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο και στο γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι. Το δεύτερο τρομο-δέμα εξερράγη την Πέμπτη στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη Γαλλική πρωτεύουσα. Από την έκρηξη τραυματίστηκε μία υπάλληλος από το γραφείο του Πολ Τόμσεν. 

Την Τετάρτη δέμα-βόμβα με  παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εντοπίστηκε στο γερμανικό ΥΠ.ΟΙΚ., την ευθύνη για την αποστολή του οποίου ανέλαβε η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς «στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις», όπως ανέφερε το σχετικό κείμενο της οργάνωσης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά