Logo

Τροχόσπιτο με μισό τόνο χασίς στην Εθνική Οδό Κόνιτσας-Κοζάνης [φωτο]



 
 

troxostpito narkwtika2 21-3-2017Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιυτσας συνέλαβαν το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Κόνιτσας – Κοζάνης (στο ύψος της Κόνιτσας) δύο, Αλβανούς ] ηλικίας 53 και 26 ετών, οι οποίοι αποτελούν...

κατά την αστυνομία, μέλη εγκληματικής ομάδας που ενέχεται σε εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Στο 1πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και επιχειρησιακών δράσεων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του οχήματος, μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

troxostpito narkwtika 21-3-2017

Συνολικά, κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 529.415 γραμμαρίων, το τροχόσπιτο ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, το οποίο είχε μισθώσει ένας 54χρονος Έλληνας που αναζητείται, 170) ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

troxostpito narkwtika3 21-3-2017

Σημειώνεαι, ότι οι  συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση και τις έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 

(πηγή φωτό: epiruspost )

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά