Logo

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας αναζητούνται δύο 19χρονοι που είχαν πυροβολήσει αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο



 
 

peripolika 21-3-2017Μετά από αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο ανδρών που τις πρώτες πρωινές ώρες της 14ης Μαρτίου 2017 είχαν πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών στον Ασπρόπυργο. Πρόκειται για δύο 19χρονους σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε...

βάρος αστυνομικών. Συγκατηγορούμενός τους είναι και τρίτος δράστης, για τον οποίο συνεχίζεται η έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία του.

Οι αστυνομικές αρχές  έφτασαν στα στοιχεία των δύο ανδρών από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και είχαν εγκαταλείψει σε καταυλισμό της περιοχής.

Το χρονικό της άγριας καταδίωξης

Στις 14 Μαρτίου2017 περιπολικό όχημα της Τροχαίας, εντόπισε στην περιοχή του Σκαραμαγκά ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και αποφάσισε να το ελέγξει. Ο οδηγός μόλις είδε τους αστυνομικούς ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Ασπροπύργου. Οι αστυνομικοί το ακολούθησαν, μέχρι την περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου, όπου οι δράστες, και ενώ το όχημά τους ήταν εν κινήσει, πυροβόλησαν τέσσερις φορές κατά των αστυνομικών.

Το όχημα βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα εγκαταλελειμμένο εντός του καταυλισμού και μεταφέρθηκε στο Τ.Α. Ασπροπύργου όπου και κατασχέθηκε.

Στο Τ.Α. Ασπροπύργου εμφανίστηκε την ίδια ημέραένας 46χρονος, φερόμενος ως κάτοχος του οχήματος και κατήγγειλε την "κλοπή" του.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, το όχημα ανήκε στους δύο 19χρονους και ο 46χρονος, εν γνώσει του, κατήγγειλε ψευδώς την "κλοπή", προκειμένου να "καλύψει" τους δράστες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σημειώνεται, ότι η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά