Logo

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε ληστείες και κλοπές στα Μεσόγεια



 
 

syllhpsh2-27-3-2017Δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 30 ετών συνελήφθησαν στα Άνω Λιόσια ως μέλη σπείρας που διέπρατταν ληστείες και κλοπές από οικίες στα Μεσόγεια Αττικής, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 28χρονος συνεργός τους. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, οι δράστες πρωινές κυρίως ώρες, εντόπιζαν οικίες...

σε διάφορες περιοχές των Μεσογείων και με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, παραβίαζαν τις θύρες και τα παράθυρα τους αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα τιμαλφή. Στις περιπτώσεις που οι ένοικοι βρίσκονταν εντός, δεν δίσταζαν με την απειλή ή χρήση σωματικής βίας να τους ακινητοποιούν.

Για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα, στα οποία τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, τις οποίες είχαν αφαιρέσει λίγο πριν τη διάπραξη των κλοπών, από σταθμευμένα αυτοκίνητα πλησίον των σταθμών του προαστιακού "Αχαρνές" και "Άνω Λιόσια".

Από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι τη σύλληψή του είχαν διαπράξει τρείς ληστείες και δεκατρείς κλοπές στην Αρτέμιδα, στα Σπάτα και στην Ραφήνα.

Σημειώνεται, ότι οι δράστες είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και τους είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή για να απολογηθούν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά