Logo

Κρήτη: Θρίλερ με το γιο γνωστού επιχειρηματία στο Ηράκλειο - Έπεσε θύμα απαγωγής



 
 

peripoliko 30-3-2017Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται γύρω από τον 50χρονο γιο παγίγνωστου, σε όλη την Κρήτη για την δραστηριότητά του, επιχειρηματία, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι έπεσε θύμα απαγωγής.  Τις τελευταίες ώρες ο 50χρονος, επιχειρηματίας και ό ίδιος, δεν είχεδώσει σημεία ζωής, σύμφωνα με αναφορές...

του οικογενειακού του περιβάλλοντος προς τις αρχές. Η ανησυχία για την "τύχη" του 50χρονου εντάθηκε όταν το αυτοκίνητό του βρέθηκε τρακαρισμένο στην περιοχή των Καλεσών. 

Οι αρχικές υπόνοιες των αρχών ότι ο 50χρονος έπεσε θύμα απαγωγής φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απαγωγείς  φέρονται να έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επικοινωνία με την οικογένεια και να έχουν ζητήσει λύτρα.

Ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ έχουν ήδη μεταβεί στο Ηράκλειο,  προκειμένου να αναλάβουν τη διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς. Πρώτο τους μέλημα είναι να λάβουν «απόδειξη ζωής» - να βεβαιωθούν, δηλαδή, ότι ο επιχειρηματίας είναι σε καλή κατάσταση.

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του 50χρονου οι αρχές είχαν υποψιαστεί ότι ο επιχειρηματίας έπεσε στα χέρια κακοποιών οι οποίοι τον απήγαγαν στην  περιοχή όπου διαμένει στα Καλέσα Ηρακλείου.

Η αστυνομία εξέτασε  εξονυχιστικά το αυτοκίνητο καθώς και την εκδοχή οι απαγωγείς να τράκαραν σκοπίμως το όχημα του επιχειρηματία για να τον ακινητοποιήσουν και να τον αρπάξουν.

Στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου έχει σημάνει συναγερμός και όπως επισημαίνει το flashnews, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνδέεται με την  απαγωγή περιστατικό φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης σε δύο αυτοκίνητα στο Ηράκλειο κοντά στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ. Η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα και στα δύο αυτοκίνητα, το ένα μάρκας BMWκαι το δεύτερο Mazda και τα κατέστρεψε ολοσχερώς. 

'Όλη η αστυνομική δύναμη του Ηρακλείου έχει "επιστρατευθεί" για την υπόθεση προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι εκδοχές και να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά