Logo

Παιδεραστής κυκλοφορούσε με ποδήλατο και παρίστανε τον αστυνομικό για να αποπλανά ανήλικες



 
 

podhlato 31-3-2017Έναν 33χρονο παιδεραστή, ο οποίος εμπλέκεται σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις αποπλάνησης ανηλίκων κοριτσιών, συνέλαβαν την Πέμπτη οι διωκτικές αρχές. Ο συλληφθείς είναι παλαιός... γνώριμος της αστυνομίας που έχει εκτίσει ποινές για βιασμό και ληστεία, ο οποίος κυκλοφορούσε σε διάφορες...

περιοχές της Αττικής με ποδήλατο και πολλές φορές παρίστανε τον αστυνομικό για να αποπλανήσει ανήλικες.

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης είπε για την υπόθεση:

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων κατάφερε χθες να εντοπίσει και να συλλάβει ημεδαπό ο οποίος, το τελευταίο εξάμηνο, ενέχεται σε 6 τουλάχιστον περιπτώσεις αποπλάνησης ανηλίκων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, προσποιούμενος πολλές φορές τον αστυνομικό.

Ο συγκεκριμένος δράστης στο παρελθόν ήταν έγκλειστος σε σωφρονιστικά καταστήματα για βιασμό και ληστείες και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς πράξεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση του 33χρονου έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος, λέγοντας: 

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής χθες (30-03-2017), στην Αθήνα, 33χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση ανηλίκου, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη βία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και αντιποίηση.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 33χρονος εντόπιζε ανήλικα κορίτσια τα οποία ακολουθούσε με ποδήλατο μέχρι την είσοδο των κατοικιών τους όπου προσποιούμενος κάποιες φορές τον αστυνομικό ισχυριζόμενος ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο τους, εξανάγκαζε τις ανήλικες σε σωματική έρευνα ενεργώντας σε βάρος τους ασελγείς πράξεις.

Όπως προέκυψε ο 33χρονος από 2011 έως και σήμερα, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο δράσης, διέπραξε έξι (6) αποπλανήσεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) ποδήλατα, που χρησιμοποιούσε κατά την παράνομη δράση του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες για την πλήρη διακρίβωση της εγκληματικής του δράσης συνεχίζονται.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά