Logo

Θρίλερ στο Μενίδι - Τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν εν κινήσει



 
 

peripoliko 2-4-2017Την εκδοχή του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών εξετάζουν σοβαρά οι αστυνομικοί για τη δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με θύμα έναν 35χρονο πατέρα δυο παιδιών. Το θύμα, που είναι έμπορος αυτοκινήτων και Αλβανικής υπηκοότητας, βρέθηκε βαριά τραυματισμένος μέσα στο...

αυτοκίνητό του γύρω σις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, σην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 22 στο Μενίδι. 

Το αυτοκίνητο του 35χρονου, μάρκας Lancia,  μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να έλεγχο καθώς έφερε τέσσερα σημάδια από όπλο ενώ ερευνάται η δραστηριότητα του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το θύμα, που φέρεται να έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών,  κινούταν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Μενίδι, όταν άγνωστοι τον προσέγγισαν με μοτοσικλέτα και τον πυροβόλησαν εν κινήσει. Ο 35χρονος, αν και σοβαρά τραυματίας συνέχισε να οδηγεί το αυτοκίνητό του και προσέγγισε καφετέρια, στην οποία σύχναζε, αναζητώντας βοήθεια από τους θαμώνες. Εκεί έχασε τις αισθήσεις του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μετέφερε τον τραυματία στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο οποίος εισήχθη στο χειρουργείο, όπου υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του, καθώς είχε  δεχθεί τρεις βολίδες στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα.

Ο καταστηματάρχης, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ανέφερε:  «Με το που τον είδα κοίταξα τον σφυγμό του και τον έβαλα στο αυτοκίνητο και τον μετέφερα στο Λαϊκό νοσοκομείο που εφημέρευε. Από ότι μου είπαν τα παιδιά εδώ που τον ήξεραν ήταν ήσυχος, δεν είχε δώσει δικαίωμα και ήταν καλό παιδί. Εγώ κατευθείαν με το που τον είδα, τον κράτησα όρθιο και πήρα τον γιο μου και δύο φίλους του που τον κρατούσαν και πήγαμε στο νοσοκομείο. Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του ήταν εν ζωή και όλη την ώρα μούγκριζε. Ήταν πυροβολημένος, τα τζάμια του αυτοκινήτου και η πόρτα στην μεριά του οδηγού είναι τρύπια. Πρέπει να τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 3-4 φορές».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά