Logo

Έρευνες για τον τέταρτο δράστη της ληστείας στο Παλαιό Φάληρο



 
 

lhsteia pfalhro 3-4-2017Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του τέταρτου εκ των δραστών της κινηματογραφικής ληστείας στο Παλαιό Φάληρο, που κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο ένας από τους ληστές, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ, έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον...

5ο όροφο της πολυκατοικίας στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, κατά την διάρκεια καταρρίχησης απο τον 8ο όροφο, για να ξεφύγει.

Οι δύο συλληφθέντες είναι, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, ένας 35χρονος από την Αρμενία και ένας 30χρονος Ρώσος, ενώ ο νεκρός είναι Μολδαβός, ηλικίας 47 ετών.

Από τα στοιχεία που έδωσαν προκύπτει και οι τρεις είναι σεσημασμένοι για ανάλογα αδικήματα. Τα τρία πιστόλια και το περίστροφο που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων εστάλησαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές πράξεις.

Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή και "χτενίζουν" την πολυκατοικία και τους γύρω χώρους, Στην περιοχή παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν σχολαστικά την πολυκατοικία και τους γύρω χώρους, καθώς θεωρείται πολύ πιθανόν ο τέταρτος ληστής να μην έχει προλάβει να απομακρυνθεί, δεδομένου ότι οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το τετράγωνο πριν φύγουν οι τέσσερις δράστες από το διαμέρισμα του 8ου ορόφου, όπου είχαν διαπράξει την ένοπλη ληστεία.

Σημειώνεται, ότι με την την υπόθεση ασχολείται η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας και κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-4-2017 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ένας νεκρός από την αστυνομική επιχείρηση στο Παλαιό Φάληρο [βίντεο]


Τελευταία Αστυνομικά