Logo

Θρίλερ με τη δολοφονία 52χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης



 
 

peripoliko 4-4-2007Νεκρός στο σπίτι του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε την Τρίτη ένας  52χρονος, με προβλήματα νοητικής υστέρησης,. Το θύμα βρήκε στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε, ο 77χρονος πατέρας του. Ο ηλικιωμένος είχε δύο παιδιά, τον 52χρονο και μια 48χρονη κόρη, η οποία επίσης αντιμετώπιζει...

νοητικά προβλήματα. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν, όταν ο 77χρονος πατέρας ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης περίοικους ότι ο γιος του ήταν νεκρός.

Υπάρχουν μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο ίδιος ο ηλικιωμένος έφερε τραύματα στη μύτη και το μάτι. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον 52χρονο μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ -κατά πληροφορίες- είχε εμφανή σημάδια τραυματισμού στο πρόσωπο. Σε άλλο σημείο της ίδιας μονοκατοικίας, βρέθηκε η 48χρονη αδελφή του νεκρού, που φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε κάτι.

Με βάση τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του 52χρονου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Το θύμα έφερε τραύματα στο δεξί φρύδι από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ σημάδι στο αριστερό του φρύδι, εύρημα που καταδεικνύει ότι ο  δράστης τον έσπρωξε και χτύπησε το κεφάλι του σε αντικείμενο του σπιτιού.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η  αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τη δολοφονία του 52χρονου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά