Logo

Κρήτη: Φόβοι για βεντέτα στα Ανώγεια μετά το άγριο φονικό με θύμα έναν 23χρονο



 
 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν  αναπτυχθεί στη ευρύτερη περιοχή των Ανωγείων, καθώς υπάρχουν φόβοι για το ξέσπασμα βεντέτας μετά το άγριο φονικό με θύμα έναν 23χρονο και δράστη έναν συγχωριανό και συγγενή του με αιτία τις κτηματικές διαφορές.

Το έγκλημα διαπράχθηκε σε χωριό του ορεινού Μυλοποτάμου μετά από έναν έντονο καυγά που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης δυο ανδρών, ο ένας εξ αυτών πυροβόλησε εναντίον του συγχωριανού του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Το 23χρονο θύμα  μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου, σύμφωνα με το ekriti, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας μόλις οι συγγενείς που συνόδευσαν το ασθενοφόρο ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι ο νεαρός είχε καταλήξει.

Από την πρώτη στιγμή στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός, καθώς παράλληλα με την αναζήτηση του δράστη (η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στους αστυνομικούς) οι αρχές έχουν λάβει όλα τα μέτρα ώστε να αποτραπούν τυχόν πράξεις αντεκδίκησης από συγγενείς του θύματος και άλλες απρόβλεπτες ενέργειες που μπορεί να δυναμιτίσουν ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά το φονικό, η κατάσταση στο χωριό ήταν έκρυθμη, ενώ πολλά άτομα κινήθηκαν προς την οικία του φερόμενου ως δράστη, η οποία είναι σε απόσταση αναπνοής από την αντίστοιχη του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί, πως άνθρωποι από την περιοχή που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αναφέρουν πως η κόντρα των δύο ανδρών κρατούσε από παλιά, ενώ όπως φαίνεται οι κτηματικές διαφορές στάθηκαν μοιραίες, καθώς ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του ενώ ο άλλος έβαψε τα χέρια του με αίμα...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά