Logo

Κρήτη: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στ' Ανώγεια



 
 

Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, μετά απο διαπραγματεύσεις και συντονισμό κινήσεων, ο 54χρονος που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο Μανώλη Στρατάκη την Κυριακή των Βαίων στα Ανώγεια Ρεθύμνου. Όπως επισημαίνουν τοπικά μέσα ενημέρωσης η παράδοση του φερόμενου ως δράστη στις αρχές ήταν αναμενόμενη, αλλά έπρεπε να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα προκειμένου να καταθέσει στην αστυνομία που ερευνά  εξονυχιστικά την υπόθεση.

Πληροφορίες του flashnews αναφέρουν ότι από τα έως τώρα στοιχεία έχει προκύψει πως την Κυριακή στην αγροτική περιοχή έξω απο τα Ανώγεια συναντήθηκαν μέλη των δύο συγγενικών οικογενειών και συγκεκριμένα ο 54χρονος με τον γιό του και ο 23χρονος με δύο αδέλφια του.

Οι δύο οικογένειες κτηνοτρόφων έχοντας κτηματικές διαφορές απο το παρελθόν, φαίνεται πως διαπληκτίστηκαν και κάποια στιγμή βγήκαν όπλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα απο πυροβολισμό ο 23χρονος Μανώλης Στρατάκης. Η εκδοχή αυτή ενισχύεται από την πληροφορία του ekriti που αναφέρει ότι στον τόπο του φονικού βρέθηκαν κάλυκες από τρία διαφορετικά όπλα. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά