Logo

Καθηγητής Χημείας έκανε ιδιαίτερα και βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα!



 
 

Καθηγητής Χημείας από τη Δυτική Αττική, που κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα και στον χώρο διδασκαλίας, είχε παγιδεύσει με κρυφές κάμερες  το σπίτι στο οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Μάλιστα, έφτανε στο σημείο να βάζει στον καφέ και στο νερό που κερνούσε τις μαθήτριες διουρητικά φάρμακα για να τις αναγκάζει να πάνε στην τουαλέτα!

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η  υπόθεση ήρθε στο φως τη Μεγάλη Δευτέρα όταν ένα κορίτσι αντιλήφθηκε τη μικροκάμερα που βρισκόταν κάτω από το γραφείο όπου έκανε μάθημα. Το κορίτσι αμέσως ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.

Ο καθηγητής, ο οποίος διδάσκει και σε δημόσιο Λύκειο, αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι κατάλαβε τη δράση του και πέταξε στα σκουπίδια τις κάμερες.  Επίσης, φρόντισε να  καθαρίσει το σπίτι του για να μη βρεθούν ίχνη της δράσης του. Ωστόσο τα πειστήρια της παράνομης δράσης του εντοπίστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών σε κάδους απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν τρεις μικροκάμερες και μία κρυφή κάμερα που είναι γνωστή ως «κρεμάστρα ρούχων» λόγω του ότι μοιάζει με κρεμάστρα για να μη γίνεται αντιληπτή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σκουπίδια βρέθηκε και μία καρτέλα με διουρητικά χάπια. Τα πειστήρια θα μεταφερθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για περεταίρω έρευνα.

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι συσκευές τοποθετούνταν από τον καθηγητή κάτω από το γραφείο όπου γίνονταν τα ιδιαίτερα μαθήματα και στην τουαλέτα. Ήδη από την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν αποθηκευμένα, περίπου, 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές κοριτσιών στην τουαλέτα.

Ο δράστης φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του από το 2012, ενώ φρόντιζε να κρύβει επιμελώς τις κάμερες με διάφορα τεχνάσματα για να μη γίνεται αντιληπτός.

Εκτός από τις κάμερες, κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι και φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb).

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στην αστυνομία προσήλθαν  ακόμα τρία κορίτσια, τα οποία ήταν μαθήτριες του δράστη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε  βάρος του καθηγητή αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ δεν αποκλείετια η έκδοση εντάλματος σύλληψης από την ανακριτή που θα αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης

.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά