Logo

Κινηματογραφική ληστεία στο Γαλάτσι - Στόχος το χρηματοκιβώτιο του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης



 
 

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου (αρ.8) και Προφήτη Ηλία στο Γαλάτσι. Οι δράστες, οι οποίοι πιθανότατα παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τις κινήσεις της διευθύντριας του καταστήματος και γνώριζαν την ώρα που έφτανε και αναχωρούσε από την εργασία της, προχώρησαν στις 07:00 το πρωί της Τρίτης στην εφαρμογή των ληστρικών σχεδίων τους.

Συγκεκριμένα, δύο ένοπλοι φορώντας κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, είχαν στήσει καρτέρι από νωρίς, στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, περιμένοντας να φθάσει η διευθύντρια του καταστήματος.

Μόλις η διευθύντρια έφθασε και πάρκαρε, οι δυο ένοπλοι πετάχτηκαν από την κρυψώνα τους, την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν, με την απειλή των όπλων,  να τους οδηγήσει στο γραφείο της, όπου της ζήτησαν αν ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες άρπαξαν  τις  εισπράξεις όλων των προηγούμενων ημερών του Πάσχα, κλείδωσαν την διευθύντρια στο γραφείιο της και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά