Logo

Άστεγος ο δράστης της άγριας δολοφονίας με τσεκούρι στον Άγιο Κοσμά



 
 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τον δράστη της άγριας δολοφονίας 48χρονου άστεγου με τσεκούρι. Ο άστεγος από την Αλβανία, είχε εντοπιστεί νεκρός στις εγκαταστάσεις παλιού γνωστού παραλιακού μπαρ στον Άγιο Κοσμά στις 13 Φεβρουαρίου 2017. Συγκεκριμένα, είχε  βρεθεί καθισμένος σε μια πολυθρόνα στο εγκαταλελειμμένο μπαρ, φέροντας τραύμα από μικρό τσεκούρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του και το χτύπησε από πίσω την ώρα που ο άτυχος άνδρας ήταν καθισμένος στην πολυθρόνα, ενώ το μικρό τσεκούρι είχε βρεθεί δίπλα από το πτώμα.

Η σορός είχε εντοπιστεί από έναν χειμερινό κολυμβητή, ο οποίος περνούσε έξω από τις παλιές εγκαταστάσεις.

Ο Ηλίας, όπως τον ήξεραν στην περιοχή, το τελευταίο χρόνο είχε βρει καταφύγιο στις παλιές εγκαταστάσεις του μπαρ, στην παραλία του Αγίου Κοσμά, όπου διέμεναν και άλλοι άστεγοι, ανάμεσα τους και ένας 39χρονος Ιρακινός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί μετά την δολοφονία. Κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές, που μάλλον είχαν προκύψει από την συμβίωση αστέγων στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο 39χρονος «Αλί» εντοπίστηκε τα τελευταία 24ωρα, προσήχθη στα γραφεία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου ομολόγησε την πράξη του και την απέδωσε σε άμυνα μετά από επίθεση που δέχθηκε από το θύμα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε στην αρμόδια Εισαγγελία και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του «Αλί».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά