Logo

Ανήλικοι σε συμμορία που λήστευε πεζούς στα Πατήσια και στη Νέα Φιλαδέλφεια



 
 

Με τη σύλληψη έξι ατόμων εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων συμμορία, στην οποία συμμετείχαν και ανήλικοι, που λήστευε πεζούς στα Πατήσια και τις όμορες περιοχές.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, έξι άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Αλβανοί, ηλικίας από 17 ετών έως 22 ετών και οι δύο Έλληνες, ηλικίας 15 ετών και 20 ετών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε ένας 15χρονος συνεργός τους.

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, είχαν συγκροτήσει, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εγκληματική ομάδα και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, λήστευαν πεζούς. Συγκεκριμένα, με την απειλή ή και τη χρήση βίας, ακινητοποιούσαν τα θύματά τους και τους αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια τα διέθεταν σε κλεπταποδόχους.

Όπως προέκυψε από τη  μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα,  οι δράστες έχουν διαπράξει δεκατρείς ληστείες στις περιοχές των Πατησίων, του Αγίου Παντελεήμονα, της Νέας Χαλκηδόνας, της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όπου ο εισαγγελέας τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά