Logo

Τρεις αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κατηγορούνται για εκβίαση κα δωροληψία



 
 

Συνελήφθη τη Δευτέρα το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ο διοικητής του Α.Τ Κολωνού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και εκβίαση κατά εξακολούθηση.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη ένας υπαστυνόμος και ένας αρχιφύλακας, οι οποίοι κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε δωροληψία, ενώ δεν συνελήφθησαν καθώς δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιοκτήτη πάρκινγκ, σύμφωνα με την οποία, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ζήτησε και έλαβε χρηματικά ποσά για να του παρέχει «κάλυψη» και να τον ενημερώνει για επικείμενους ελέγχους δημοσίων Υπηρεσιών.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό σε “Αδιάφθορους” της ΕΛ.ΑΣ και χθες, σε προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο του εν λόγω αξιωματικού του έδωσε προσημειωμένα χρήματα και έτσι συνελήφθη.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η λήψη των προβλεπόμενων διοικητικών μέτρων σε βάρος των τριών αστυνομικών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά