Logo

Ληστεία στο Γεωπονικό: Ατζέντα με διευθύνσεις και ονόματα βρέθηκε στο σπίτι του δράστη



 
 

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ το σπίτι του 25χρονου ληστή της χρηματαποστολής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Από την έρευνα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μια ατζέντα με ιδιόχειρες σημειώσεις και σχεδιαγράμματα που βρέθηκαν. Ωστόσο, κάποια ονοματεπώνυμα, άλλα «κομμένα», ίσως κωδικοποιημένα, όπως επίσης τηλεφωνικοί αριθμοί και διευθύνσεις κατοικιών.

Από την πρυτανεία του πανεπιστημίου έχουν ζητηθεί οι κατάλογοι των φοιτητών που φοιτούν στην σχολή, για να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ο ασύλληπτος συνεργός να σχετίζεται με το πανεπιστήμιο, αλλά και τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων για πιθανή πληροφόρηση των δραστών σχετικά με τη διενέργεια χρηματαποστολών για τον ανεφοδιασμό του ΑΤΜ.

Τέλος, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει και τρεις περιπτώσεις ληστειών χρηματαποστολών κατά τον ανεφοδιασμό ΑΤΜ, που έγιναν το 2015 και 2016, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με συνολική λεία περίπου 150.000 ευρώ αφού οι αρχές δεν αποκλείουν οι υποθέσεις να συνδέονται μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες μια καθαρίστρια βρήκε σε κάδο απορριμμάτων έξω από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο όπλο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, εικάζεται ότι πρόκειται για το όπλο του δεύτερου δράστη, ο οποίος πιθανότατα το πέταξε στον κάδο κατά την καταδίωξη από τις αρχές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-5-2017 από directNEWS.gr πηγή:koutipandoras.gr


Τελευταία Αστυνομικά