Logo

Αντιμέτωπη με αδίστακτους ληστές 81χρονη στην Ελασσόνα



 
 

Στιγμές τρόμου βίωσε μέρα- μεσημέρι μία ηλικιωμένη όταν  βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με αδίστακτους τσιγγάνους κακοποιούς μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Καρυά της Ελασσόνας. Οι δράστες παρίσταναν τους πλανόδιους οπωροπώλες και άρπαξαν με τη βία από την ηλικιωμένη ακόμη και τη βέρα της, σπεύδοντας στη συνέχεια να πουλήσουν τη λεία τους!

Μία  81χρονη κατήγγειλε, συγκεκριμένα, πως μαγείρευε όταν ξαφνικά άνοιξε η πίσω πόρτα του σπιτιού και ένας νεαρός την άρπαξε από το λαιμό! Ο κακοποιός έβγαλε με τη βία από τα δάχτυλά της τη βέρα και άλλα δύο δαχτυλίδια που φορούσε, άρπαξε από το λαιμό της μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και, αφού έκλεψε και 30 ευρώ που είδε πάνω στο τραπέζι, τράπηκε σε φυγή με ένα Ι.Χ. φορτηγό φορτωμένο… ντομάτες στο οποίο περίμενε ένας συνεργός του!

Η 81χρονη γυναίκα κατάφερερ να συγκρατήσει τον  αριθμό κυκλοφορίας και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το φορτηγό ανήκε σε ένα 20χρονο που κατοικεί στον οικισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού και στην κατάσχεση του οχήματός του, ενώ το βράδυ στη Λάρισα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 19χρονο αυτουργό της ληστείας, αφού είχε πουλήσει τα κλεμμένα κοσμήματα σε ένα χρυσοχοείο αντί 188 ευρώ!

Σε βάρος του 51χρονου ιδιοκτήτη του χρυσοχοείου και της 42χρονης συζύγου του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας μαζί με τους δυο τσιγγάνους, που κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-5-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά