Logo

Βόλος: Ταυτοποιήθηκαν 23 χούλιγκανς από τον «τελικό της ντροπής» μεταξύ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ



 
 

Στην ταυτοποίηση 23 χούλιγκανς, που πρωταγωνίστησαν στα τρομακτικά επεισόδια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, έχει φθάσει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, πρόκειται για 15 οπαδούς της ΑΕΚ και 8 του ΠΑΟΚ, ενώ ανάμεσά τους είναι και ο τύπος που απαθανάτισαν οι φωτογραφικές μηχανές και ο οποίος, εκτός του ότι φέρεται να είναι αυτός που τραυμάτισε οπαδό του ΠΑΟΚ, είχε τραυματιστεί και ο ίδιος και μάλιστα νοσηλεύεται ακόμη, φρουρούμενος, στο νοσοκομείο του Βόλου.

Όταν μάλιστα έγινε η ταυτοποίηση του, η αστυνομία τον αναζήτησε σπίτι του στην Αθήνα και μετά από πληροφορίες έμαθαν ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου, επίσης μαχαιρωμένος, με εμφανή τα τραύματα στα πόδια του. Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, πρόκειται για γνωστό, σεσημασμένο ταραξία των γηπέδων, με αρκετές καταδίκες σε βάρος του.

Σε βάρος και των 23 ταυτοποιημένων οπαδών έχει σχηματιστεί δικογραφία και η Αστυνομία προχωράει στη σύλληψη τους, ενώ η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων στα επεισόδια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-5-2017 από directNEWS.gr πηγή:documentonews.gr


Τελευταία Αστυνομικά