Logo

Σε εξέλιξη επιχείρηση για την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών - 15 συλλήψεις



 
 

Δεκαπέντε άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής σε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη  και στοχεύει στην εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος που εισήγαγε ναρκωτικά από τη Βουλγαρία και τα διακινούσε σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

Από τους 15 συλληφθέντες, ως μέλη του κυκλώματος, οι 14 είναι Έλληνες και ο ένας Βούλγαρος. Στο πλαίσιο της επιχείρησης κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και όπλα, ενώ οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Κατερίνη και τα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών κατέσχεσαν από διάφορα σημεία 3,5 κιλά ηρωίνη, μισό κιλό μεθαδόνη, μικροποσότητες κοκαϊνης και κάνναβης, ναρκωτικά χάπια, ένα καλάζνικοφ και ένα πιστόλι.

Για συμμετοχή στη δράση του κυκλώματος κατηγορούνται άλλα 24 άτομα (22 Έλληνες και δύο Βούλγαροι), ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει τα ονόματα 39 ατόμων που διώκονται για πλημμεληματικές πράξεις.

Όπως αναφέρει το ΑMΠΕ, η εγκληματική οργάνωση,  φέρεται να εισήγαγε ναρκωτικά από τη Βουλγαρία και τα διακινούσε στη συνέχεια στη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Κρήτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-5-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά