Logo

Συνελήφθη 37χρονος στην Αμφιλοχία για απόπειρα ανθρωποκτονίας



 
 

Συνελήφθη, την Κυριακή το βράδυ στην Αμφιλοχία, ένας 37χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και εξύβριση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης χθες το απόγευμα, στο Λουτρό Αμφιλοχίας, μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς ηλικίας 51 και 23 ετών και ένα 16χρονο υπήκοο Ρουμανίας, τους οποίους εξύβρισε και απείλησε.

Στη συνέχεια, ο δράστης μετέβη με αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση από την οικία των παθόντων, όπου πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του 23χρονου και του 16χρονου, τη στιγμή που οι τελευταίοι επέστρεφαν στην οικία τους.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 37χρονου, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας και συνελήφθη.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν δύο κενά φυσίγγια από τον τόπο του περιστατικού, ενώ κατέσχεσαν και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα.

Επίσης, συνελήφθησαν, έπειτα από μήνυση του 37χρονου, ο 51χρονος, ο 23χρονος και ο 16χρονος για απόπειρα σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλές σε βάρος του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των υπολοίπων τριών συλληφθέντων θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά