Logo

Άγριο έγκλημα στο Σοφικό - Δολοφόνησε τη σύζυγό του με σφυρί και δήλωσε την εξαφάνισή της [βίντεο]



 
 

Ένας 71χρονος συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο Σοφικό Κορινθίας, από κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Κορίνθου.Ο συλληφθείς στις  29-5-2017, είχε μεταβεί στο  Τ.Α. Ν. Ιωνίας, όπου διαμένει και δήλωσε την εξαφάνιση της 70χρονης Ελληνίδας συζύγου του.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, κλιμάκιο αστυνομικών των προαναφερόμενων Υπηρεσιών μετέβη στην εξοχική κατοικία του 71χρονου στο Σοφικό Κορινθίας όπου και τον εντόπισε. Σε περαιτέρω ερωτήσεις των αστυνομικών για την υποτιθέμενη εξαφάνιση της συζύγου του, ο 71χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι την είχε δολοφονήσει.

Στη συνέχεια, παρέδωσε στους αστυνομικούς το σφυρί, με το οποίο φέρεται να κτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι και τους οδήγησε στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε τοποθετήσει τη σορό της 70χρονης, εντός του οικογενειακού τους τάφου, όπου και ανευρέθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα Κυριακή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών  Κορίνθου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-6-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά