Logo

Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς σε Αγρίνιο και Βόνιτσα



 
 

Ένας 27χρονος Έλληνας στη Βόνιτσα, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, χτύπησε στο κεφάλι δύο αστυνομικούς και τους έστειλε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί θέλησαν να μεταφέρουν προληπτικά το μεθυσμένο νεαρό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για την ασφάλειά του. Ωστόσο, ο νεαρός τους εξύβρισε και τους χτύπησε. Για τη συμπεριφορά του συνελήφθη, ενώ κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε επάνω οτυ ένα τσιγαριλίκι.

Έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο συλληφθείς, άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απείθεια, αντίσταση, εξύβριση, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και κατοχή ναρκωτικών!

Στο Αγρίνιο ένας 35χρονος Έλληνας επιτέθηκε σε αστυνομικούς που τον εντόπισαν μετά από αναζήτηση, καθώς είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές και έφυγε χωρίς να σταματήσει. Ο δράστης εξύβρισε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και, όταν πήγαν να του βάλουν χειροπέδες,  εκείνος τους έσπρωξε και χτύπησε με γροθιά μια γυναίκα αστυνομικό!

Σε βάρος του 35χρονου, που οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου,  σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, αντίσταση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-6-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά