Logo

Θρίλερ με τον 23χρονο Ρομά που ομολόγησε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του 11χρονου-Είναι όντως ο δράστης;



 
 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της σύλληψης του 23χρονου Ρομά που φέρεται να ομολόγησε ότι από τα δικά του σκάγια πέθανε το 11χρονο αγοράκι στο Μενίδι.

Ο νεαρός συνελήφθη χθες το πρωί (διαβάστε σχετικά εδώ) και ομολόγησε ότι αυτός πυροβόλησε με καραμπίνα, με αποτέλεσμα από αδέσποτη σφαίρα να πέσει νεκρό το παιδί στη σχολική γιορτή.

Στις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν έξω από το σπίτι του νεαρού Ρομά έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, αλλά όχι κάποιο όπλο.

Και τώρα έρχεται η ανατροπή.

Ο νεαρός είπε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα, όμως το τραύμα του παιδιού προέρχεται από σφαίρα από 9άρι πιστόλι.

Την ίδια ώρα ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το όπλο.

Τα δύο αυτά στοιχεία κάνουν τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο 23χρονος δεν είναι τελικά ο δράστης και προσπαθεί να καλύψει κάποιον άλλο και για τους δικούς του λόγους το «πήρε απάνω του».
Αν δεν βρεθεί το όπλο δύσκολα θα μπορέσει να «σταθεί» η υπόθεση και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο 23χρονος θα αφεθεί ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι, στο σπίτι του 23χρονου έγινε γλέντι την Πέμπτη, επειδή αφέθηκαν ελεύθερα, με εντολή εισαγγελέα, δύο συγγενικά του πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Στο μεταξύ, χθες εκτός από τον 23χρονο, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα και οι συλλήψεις είχαν φθάσει τις 6, ενώ είχαν γίνει και 34 προσαγωγές.

Δεκάδες αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου βρίσκεται το 6ο Δημοτικό Σχολείο και ειδικά στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά, ενώ όλος ο χώρος ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-6-2017από directNEWS.gr πηγή: topontiki.gr


Τελευταία Αστυνομικά