Logo

Πρέβεζα: Χειροπέδες σε 34χρονο για απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του με σκεπάρνι



 
 

Μία 27χρονη, μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού, βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο αναίσθητη, βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι από σκεπάρνι, μέσα στο σπίτι της στο χωριό Πέτρα Πρεβέζης. Μετά από αναζητήσεις συνελήφθη ο σύζυγός της για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της γυναίκας του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε για την υπόθεση: Συνελήφθη σήμερα (13-06-2017) το μεσημέρι στην περιοχή της Πέτρας Πρέβεζας, 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 27χρονης συζύγου του, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι τους στην Πέτρα Πρέβεζας. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι από την αρχή ο σύζυγος της 27χρονης θεωρούνταν ως βασικός ύποπτος, αφού ο ίδιος μετά το περιστατικό ήταν άφαντος και οι αρχές του αστυνομικού τμήματος Φιλιππιάδας κατάφεραν να τον εντοπίσουν έπειτα από πολύωρες έρευνες το μεσημέρι της Τρίτης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα, διασωληνωμένη. Αρχικά, η νεαρή  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, αλλά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Σημειώνεται, πως ο 34χρονος σύζυγός της που συνελήφθη, πριν από έναν μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών στο Λούρο και ήταν έξω με αναστολή και περιοριστικούς όρους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-6-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά