Logo

Σύλληψη νεαρού για ένοπλες ληστείες στα νότια προάστια



 
 

Ένας 23χρονος συνελήφθη στον Άλιμο για ένοπλες ληστείες στα νότια προάστια. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ληστείες κατ' εξακολούθηση, αντίσταση, παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά την αστυνομία, ο συλληφθείς  ξημερώματα και φορώντας κουκούλα, εισέβαλε σε ταχυφαγεία και σε ξενοδοχεία, ενώ στη συνέχεια, με την απειλή όπλου, αφαιρούσε από τους υπαλλήλους διάφορα χρηματικά ποσά.

Κατά τη σύλληψή του βρέθηκε στην κατοχή του, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι. Παράλληλα, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις ληστειών, οι τέσσερις σε ταχυφαγεία και οι δύο σε ξενοδοχεία.

Ο 23χρονος, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, όπου ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή. 

Σημειώνεται, ότι η έρευνα της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες περιπτώσεις ληστειών. .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-6-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά