Logo

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας και συγγενής πρώην υπουργού, τα 20 κιλά κοκαϊνης και τα... κουνελάκια του Playboy



 
 

Στα «δίχτυα» της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσαν ο πλέον επιφανής επιχειρηματίας της Θεσσαλίας ο οποίος είναι συγγενής πρώην υπουργού αλλά και ένας από τους πιο ισχυρούς «Κροίσους» της Αλβανίας, οι οποίοι φέρονταν να είχαν στήσει κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες τις Ευρώπης με έδρα τα Τρίκαλα. το οποίο εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso  ο επιφανής ΄Τρικαλινός επιχειρηματίας είναι ο Θανάσης Καρατζούνης , που ήταν πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα και ο οποίος διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες συσκευασίας τροφίμων, αλλά και εταιρεία κατασκευής θερμαντικών σωμάτων. Στο σπίτι του εν λόγω επιχειρημτία, που  διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες συσκευασίας τροφίμων, αλλά και εταιρεία κατασκευής θερμαντικών σωμάτων. βρέθηκαν 10 κιλά κοκαΐνης, ενώ άλλα 10 κιλά της ναρκωτικής ουσίας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας του.

Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του διεθνούς κυκλώματος, ο οποίος και συνελήφθη επίσης στην Θεσσαλία, είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Αλβανίας, που διαθέτει μεγάλη εταιρεία επεξεργασίας και διακίνησης φυσικού αερίου και πετρελαίου, με επιχειρηματική δραστηριότητα στις περισσότερες χώρες των Βαλκανίων, την Τουρκία, το Ισραήλ και το Κατάρ.

Όσον αφορά στην κοκαΐνη, οι αστυνομικοί λένε πως πρώτη φορά έχουν δει την συγκεκριμένη ποιότητα στην Ελλάδα και μάλιστα έχουν στοιχεία πως έφθασε απευθείας από την Κολομβία και το Καρτέλ του Κάλι, προκειμένου να διακινηθεί στα «σαλόνια» τις Αθήνας και όχι μόνο.

Όπως υποστηρίζεται στο δημοσίευμα οι «πλάκες» της κόκας είναι μαρκαρισμένες με τη στάμπα από το κουνελάκι του «Playboy» που σηματοδοτεί την υψηλή τιμή αγοράς, η οποία είναι δυνατόν να ξεπεράσει τα 100 ευρώ το γραμμάριο.

Πως η Δίωξη Ναρκωτικών έφθασε στην εξάρθρωση του κυκλώματος

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής εδώ και πολύ καιρό είχε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες  δυο επιχειρηματίες -   ο ένας εξ αυτών από τους πλέον ισχυρούς ανθρώπους στην Αλβανία - ενέχονται σε πολυδαίδαλο και μάλιστα διεθνές κύκλωμα εισαγωγής και διακινήσεις κοκαΐνης στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, απευθείας από την Κολομβία.

Σημαντική συμβολή στις αστυνομικές έρευνες ειχε και ο  «υπέρ κοριός» της Ασφάλειας, καθώς μέσω αυτού οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακούσουν τις συνομιλίες που είχε ο Θεσσαλός επιχειρηματίας, με τον Αλβανό Κροίσο, όπου μιλούσαν συνθηματικά για την εισαγωγή της άσπρης σκόνης.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εδώ και ημέρες βρίσκονταν  στα Τρίκαλα χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί και πραγματοποίησαν επιτόπιες έρευνες, με αποτέλεσμα, αρχικά να φθάσουν στον Αλβανό Κροίσο και στην συνέχεια να κάνουν "ντου" στο σπίτι, αλλά και στην βιομηχανία του Τρικαλινού επιχειρηματία, όπου και ανακάλυψαν συνολικά 20 κιλά καθαρής κοκαΐνης, με στάμπα το κουνελάκι του «Playboy».

Ήδη έχουν συλληφθεί συνολικά 4 άτομα, ανάμεσα τους ο Αλβανός Κροίσος και ο Θεσσαλός επιχειρηματίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν πληροφορίες και για άλλες μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, αποθηκευμένες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-6-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά