Logo

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Αττική για ναρκωτικά - Εννέα συλλήψεις



 
 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας οδηγήθηκαν εννέα άτομα που συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν  στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας σε πολλές περιοχές της Αττικής  με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στις Στις 13 Ιουνίου, στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 58χρονος Έλληνας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.348 γραμμάρια κάνναβης, δύο φαρμακευτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας, πλήθος συσκευασίες επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ.

Στη συνέχεια στις  15 Ιουνίου, στο Περιστέρι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέντε Έλληνες, ηλικίας από 27 ετών έως 53 ετών, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά στην ίδια περιοχή. Οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο των δραστηριοτήτων τους και ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών τις μονοκατοικίες στην περιοχή, όπου και διέμεναν. Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμα  δύο  Έλληνες, ηλικίας 19 ετών και 23 ετών, για προμήθεια ναρκωτικών. Από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 γραμμάρια κάνναβης, τρία φαρμακευτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 848 ευρώ.

Τέλςο, στις  16 Ιουνίου, στην περιοχή της Αυλίζας Αχαρνών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, τρείς Έλληνες, δύο άνδρες ηλικίας 18 ετών και 21 ετών και μία 76χρονη γυναίκα, οι οποίοι απέκρυπταν εντός οικίας στην ίδια περιοχή ποσότητες ηρωίνης, με σκοπό την διακίνηση. Από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 53,2 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, 54 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και πλήθος από συσκευασίες ηρωίνης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-6-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά