Logo

Κοκαΐνη και παράνομες ρουλέτες σε «καφετέρια» στο Άνω Καλαμάκι – 18 συλλήψεις [φωτο]



 
 

Σε παράνομο καζίνο και κέντρο διακίνησης κοκαΐνης είχε μετατραπεί το «Καφέ 9», στο Άνω Καλαμάκι όπου σύχναζαν επώνυμοι, ενώ ήταν και το στέκι γνωστής τραγουδίστριας.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξουδετερώσουν τον πορτιέρη, χωρίς αυτό να προλάβει να ειδοποιήσει τους υπεύθυνους του καταστήματος.

Στη συνέχεια, μπλόκαραν τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν τις κινήσεις στον εξωτερικό χώρο, παραβίασαν τις δύο θωρακισμένες πόρτες της εισόδου και εισήλθαν στο κατάστημα, πριν προλάβουν οι υπεύθυνοι να απενεργοποιήσουν με τα κατάλληλα κοντρόλ τα παράνομα παιχνίδια, από τα μηχανήματα, για να φαίνεται ότι οι πελάτες παίζουν «αθώα» φρουτάκια.

Έτσι συνελήφθησαν οι θαμώνες καθώς και οι δύο υπεύθυνοι της λέσχης, μία γυναίκα που ήταν υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ στο νομό Δωδεκανήσου και ένας Αλβανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν, όπως και στον πορτιέρη φιξάκια κοκαΐνης.

Συνολικά έγιναν 18 συλλήψεις και σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα του παράνομου στοιχηματισμού, της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, της αντίστασης κατά της Αρχής και της πλαστογραφίας.

Όπως ανέφεραν περίοικοι στο NOTIA.GR, η αστυνομική επιχείρηση έγινε το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου.

«Καθόμουν στο μπαλκόνι και ξαφνικά είδα να εμφανίζονται από παντού άντρες και γυναίκες με πολιτικά και όπλα στα χέρια και να μπαίνουν στο «Καφέ 9» (έτσι γράφει η πινακίδα απέξω).

Μπήκαν σε χρόνο-ρεκόρ και μετά από λίγο είδαμε να βγάζουν έξω κόσμο με τα χέρια ψηλά. Τους έβαλαν μέσα σε δύο πουλμανάκια» λέει γείτονας που είδε καρέ καρέ όλη την αστυνομική επιχείρηση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-6-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά