Logo

Ακολουθούσε γυναίκες στον Πειραιά και ασελγούσε σε βάρος τους μέσα στο ασανσέρ



 
 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν έναν 29χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 29χρονος εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσυκλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν.

Όταν τα θύματα άνοιγαν την πόρτα της εισόδου, έμπαινε και αυτός μαζί τους και με τη χρήση βίας ή απειλών, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις μέσα στο ασανσέρ.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί έξι υποθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία από τις οποίες είναι ανήλικη, ενώ η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων συνεχίζεται.

Στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χαρακτηριστικά ενδύματα που φορούσε κατά την τέλεση των προαναφερόμενων πράξεων, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε επίσης η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

Ψυχιατρική εξέταση για τον 29χρονο κατηγορούμενο

Ο 29χρονος;που κατηγορείται για τις επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιάια θα παραμείνει στα κρατητήρια της αστυνομίας μέχρι να προσαχθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.  

Με απόφαση απόφαση του εισαγγελέα Πειραιά,  θα εξεταστεί από ομάδα ψυχιάτρων, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του, αλλά και τους συγγενείς του, αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας. Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο φἐρεται ότι είχε σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή την οποία λάμβανε από μικρή ηλικία, εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του. Με συνέπεια, από τον περασμένο Ιούνιο έως και χθες Κυριακή, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, να επιτεθεί σε έξι γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Το αν θα προφυλακισθεί ή αν θα εγκλειστεί σε  ψυχιατρικό ίδρυμα, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε κρατικό νοσοκομείο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά