Logo

Θρίλερ στο Γέρακα: Βεντέτα ή προσωπικές διαφορές; - Τρεις ώρες νεκρός στο αμάξι του ο 59χρονος



 
 

Μέρα - μεσημέρι και χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το παραμικρό, δολοφονήθηκε το Σάββατο ο 59χρονος πατέρας του 22χρονου που έχει συλληφθεί για την δολοφονία του 20χρονου σπουδαστή των ΤΕΙ Θεόδωρου Γαλαζούλα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί πέρσι τον Μάιο στην Πεντέλη. 

Ο 59χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβολημένος στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη.  Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο  στο Γέρακα στη συμβολή των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων (διαβάστε σχετικά εδώ).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο  δολοφόνος φαίνεται ότι του είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Το θύμα, όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία,  πάρκαρε, περίπου στις 12:00 το μεσημέρι και πέρασε απέναντι την λεωφόρο Μαραθώνος για να πάει για ψώνια. Όταν επέστρεψε έκατσε στη θέση του οδηγού και τότε τον πλησίασε ο δράστης και τον εκτέλεσε, πιθανόν, με περίστροφο.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο  τρεις ώρες αργότερα, περίπου στις 15:30, όταν ένας περαστικός είδε το όχημα με το νεκρό. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες,  βρήκαν το Ι.Χ. με αναμμένη μηχανή και air condition, δεν βρήκαν όμως πουθενά το όπλο και τους κάλυκες.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές τώρα ερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για βεντέτα ή για επίλυση προσωπικών διαφορών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά