Logo

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Ομολόγησε στον ψυχίατρο ότι σκότωσε την φίλη του - Είχε δραπετεύσει από το Δαφνί



 
 

Το πρωί της Πέμπης αποκαλύφθηκε η διάπραξη ενός άγριου εγκλήματος στο Περιστέρι. Ένας 45χρονος επέστρεψε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν  και ομολόγησε στους θεράποντες ιατρούς ότι είχε δολοφονήσει τη φίλη του.  Μάλιστα, φέρεται να είπε: «Την έφαγα».  

Αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν από το νοσοκομείο, μετέβησαν στο σπίτι που ο 45χρονος  τους είχε υποδείξει ως τόπο του εγκλήματος, στην οδό Παραμυθίας 8 και εντόπισαν εκεί το πτώμα μιας 51χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα έφερε  τραύματα από μαχαιριές.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο 45χρονος άνδρας  νοσηλευόταν στο Δαφνί., από όπου έφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και επιστρέφοντας ομολόγησε στους ψυχιάτρους το έγκλημα.

Είχε δολοφονήσει και τη γυναίκα του!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης, πριν από περίπου 10 χρόνια είχε δολοφονήσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του στο Άνω Χαρβάτι στο Λουτράκι και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε απο την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά