Logo

Συνελήφθησαν οι γονείς του 7χρονου που βρέθηκε νεκρός στο Σκαραμαγκά



 
 

Συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία οι γονείς του 7χρονου προσφυγόπουλου από τη Συρία, που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής από το Κέντρο Φιλοξενίας στον Σκαραμαγκά. Το παιδί εντοπίστηκε νεκρό λίγες ώρες αργότερα στη θαλάσσια περιοχή κοντά στον προβλήτα του χώρου που διέμεναν προσωρινά.

Το Τμήμα Ασφαλείας και Δίωξης Ναρκωτικών του κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, σχημάτισε σε βάρος του 42χρονου πατέρα και της 34χρονης μητέρας δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έκθεση σε κίνδυνο.

Για την εξαφάνιση του 7χρονου είχε εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Ωστόσο όταν τον εντόπισαν οι Λιμενικοί δεν είχε τις αισθήσεις του και όταν διακομίσθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την μακροσκοπική εξέταση δεν φαίνονται κακώσεις που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και μέχρι στιγμής ο θάνατος του παιδιού αποδίδεται σε πνιγμό.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ωστόσο θα διευκρινιστούν από το πόρισμα της νεκροψίας -νεκροτομής που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά