Logo

Αγωνιώδης έκκληση του απαχθέντος επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη: «Δεν αντέχω άλλο»



 
 

«Κάντε ό,τι μπορείτε για να τελειώσει! Δεν αντέχω άλλο...»Την έκκληση αυτή φέρεται να απευθύνει στους συγγενείς του, ο επιχειρηματίας, Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος φαίνεαι ότι βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, καθώς εδώ και 138 μέρες βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων του. Πρόκειται για ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 54χρονου απαχθέντος το οποίο αποτελεί την πιο πρόσφατη ένδιεξη για την οικογένειά του ότι βρίσκεται εν ζωή και παράλληλα καταδεικνύει την αγωνία και το τέλος των αντοχών του. 

Όπως αναφέρει η  Espresso το χειρόγραφο σημείωμα με το «sos» πιστοποιήθηκε ότι ταυτίζεται με τον γραφικό χαρακτήρα του επιχειρηματία και αξιολογείται από τις αρχές, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η πραγματική κατάσταση της υγείας του.

Το σημείωμα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο πρανές του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, σε απόσταση 5 χλμ από το σημείο που είχε βρεθεί και το στικάκι που περιείχε το βίντεο με την πρώτη απόδειξη ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Τα περιθώρια φαίνεται ότι στενεύουν και η υπόθεση βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της, καθώς , οι απαγωγείς εξακολουθούν να ζητούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα, τα οποία έχει σταθεί αδύνατο να συγκεντρώσει η οικογένεια του επιχειρηματία. Από την πλευρά τους οι απαγωγείς έχουν διαμηνύσει  ότι κράτησαν τόσους μήνες τον 54χρονο και μπορούν να συνεχίσουν την ομηρία άλλους τόσους, περιμένοντας να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ σχολίαζαν πως είναι η πρώτη φορά που συναντούν  απαγωγή τόσο μεγάλης διάρκειας και χωρίς ίχνος συμβιβασμού από τους δράστες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-8-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά