Logo

Πρώην αστυνομικός σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό του για τα περιουσιακά [φωτο]



 
 

Μία οικογενειακή τραγωδία με αφορμή τις διαφορές για τα περιουσιακά, σημειώθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, όπου αδερφός σκότωσε αδερφό, μετά από έντονο διαπληκτισμό. Τραυματισμένη από τα πυρά του δράστη είναι η σύζυγος του θύματος, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα εξώδικο για τα περιουσιακά ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του δράστη, συνταξιούχου αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής ένας 69χρονος πήγε με την 71χρονη γυναίκα του στο πατρικό τους σπίτι, όπου διαμένει ο 66χρονος αδερφός του μαζί με την κατάκοιτη μητέρα τους, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για ένα εξώδικο που τους έστειλε, λόγω περιουσιακών διαφορών.

Ακλούθησε έντονος διαπληκτισμός στην αυλή της οικίας, ενώ η κατάσταση πήρε άσχημη τροπή όταν ο 66χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον συνταξιούχο Λιμενικό αδερφό του. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί. 

Το 69χρονο θύμα, που ήταν συνταξιούχος λιμενικός,  έδωσε ολιγόωρη μάχη να κρατηθεί στην ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

(πηγή φωτο: trikalavoice.gr, trikalanews.gr)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-8-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά